Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 10 de desembre del 2010

Fi de la Festa Major de Sant Nicolau!

Un cop acabada la Festa Major de Sant Nicolau 2010, des de la Regidoria de Joventut podem fer una valoració molt positiva a conseqüència de la gran participació dels joves en els actes de Festa Major!

Com vam descriure a l'anterior post la dinàmica i la participació dels dos torneigs esportius, us volem comentar quina repercussió van tenir els darrers actes!

La tabalada i el correfoc a càrrec dels Diables Ratpenatsinfernals i els Diables de Sant Boi, del diumenge 5 de desembre, un any més, van omplir els carrers de Malgrat, amb ple de foc i espurnes amb un final inesperat amb focs d'artifici a la plaça de Sant Pere III on van aplegar molta gent!


Després els joves es podien dirigir al Pavelló Germans Margall on començava el Concert Jove (organitzat conjuntament amb l'Associació de Barraques Malgrat) amb les actuacions de Jumpink Rabbits, la Bundu Band i Miquel del Roig amb els seus temes musicals particulars que van omplir el Pavelló amb 1.200 persones aproximadament.


El dimarts, 7 de desembre, es va dur a terme a partir de les 10h del matí i fins les 19:30h, el Torneig de Playstation 3: Pro Evolution Soccer 2011 que va aconseguir reunir 50 participants! El torneig va ser tot un èxit i en tots els partits eliminatòris hi va haver una gran igualtat. A la final, el jove malgratenc de 26 anys, Òscar Treminio va ser el CAMPIÓ DE LA FINAL en guanyar a David Gómez 2 a 1.


Per últim, a la nit, els joves també van poder gaudir del Ball de Festa Major amb la Orquestra Gira-Sol, que va aplegar unes 2.300 persones aproximadament de totes les edats i que van oferir un repartori musical molt variat.

Ja s'ha acabat la Festa Major de Sant Nicolau 2010 i, en breu, us penjarem a l'àlbum de fotos, les fotografies d'aquesta Festa Major.

Si algú de vosaltres, vol enviar-nos una fotografia o imatge d'algun acte de Festa Major, ens ho podeu fer arribar al següent mail: dinamitzacio_juvenil_malgrat@hotmail.es