Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

MOBILITAT INTERNACIONAL JOVE DEL MARESME

Mobilitat Internacional Jove
Vols fer una estada en un altre país?  
Tens tot un ventall d´opcions i possibilitats al teu abast. Entre d´altres, destaquem les següents:
 • Realitzar estudis a l'estranger.
 • Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc.
 • Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació.
 • Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.)
 • Participar en projectes juvenils (intercanvis, formacions internacionals, etc.)
Què trobaràs al servei de mobilitat internacional?
 • Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que tens al teu abast per fer una estada en un altre país. Pots rebre informació personalitzada a l'Assessoria Presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves t'atendrà de forma individual i t'orientarà perquè puguis concretar i donar forma al teu projecte de mobilitat. També rebràs informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d´atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.).
 • Tens tres punts d'assessorament personalitzat on l'assessora del Servei, t'atendrà i orientarà sobre el projecte de mobilitat que pot encaixar amb el teu perfil i interessos.
  • Assessoria presencial de Malgrat de Mar: dijous de 16 a 20h al Centre Cívic de Magrat de Mar (C. Segre, 1).
  • Assessoria presencial de Mataró: dimarts de 16 a 20h i divendres de 10 a 13h i de 16 a 20h a l'Oficina Jove del Maresme (Pl. Miquel Biada, 5).
  • Assessoria presencials de Vilassar de Mar: dimecres de 16 a 20 a Can Jorba (c. Sta. Eulàlia, 140).
  Per assistir a l'assessoria presencial has de demanar dia i hora prèviament. Pots contactar amb el PIJ del teu ajuntament o posar-te en contacte amb mobilitatjove@ccmaresme.cat.
 • Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves.
 • Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, perquè puguis disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en una altre país. 
 • http://www.ccmaresme.cat/ARXIUS/2015/Joventut/Mobilitat_Internacional_Jove_Maresme_Butlleti_Gener2015.pdf
Com pots accedir al Servei?
Et deixem les dades de contacte del PIJ del teu municipi per si vols ampliar informació, resoldre algun dubte, demanar dia i hora per l'assessoria, inscriure't a un taller...

També pots situar-te una mica més en tot aquest món, fent un volt per aquest recull de webs que hem seleccionat i visitant el nostre Facebook.
El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte impulsat pels ajuntaments Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme.