Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 15 de desembre del 2010

6è Viatge Fi de Curs Carnet Jove 2010: Connecta't a Europa!

Si actualment ets estudiant i tens el Carnet Jove de Catalunya continua llegint: Gràcies a la col·laboració de Vueling, el Programa Connecta't sorteja un viatge a Brussel·les per a una classe d'alumnes d'ESO, batxillerat, cicles formatius o bé universitaris. La convocatòria té com a objectiu promoure la mobilitat cultural entre els joves, apostant per una dimensió europea.

Requisits:

- Ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

- Ser estudiant d'ESO, batxillerat, cicles formatius o universitari en el curs 2010/11. S'haurà d'acreditar amb la matrícula del curs.

- Respondre correctament el qüestionari que et pots descarregar a la pàgina web:www.carnetjove.cat/connectat

Terminis:

- Període d'inscripció al web: fins a l'11 de gener de 2011.

-Sorteig davant de notari entre totes les persones que han respost correctament el qüestionari: un dia de la setmana del 24 al 28 de gener.

- El grup guanyador serà publicat al web: www.carnetjove.cat/connectat

Procediment:

Per participar en el concurs, cal que un representant dels alumnes es registri al web www.carnetjove.cat/connectat i adjunti el qüestionari prèviament completat de manera correcta. Al mes de gener es farà un sorteig davant de notari entre totes les persones inscrites que hagin complert els requisits. (Com més persones d'un grup estiguin registrades, més possibilitats tindran que surtin premiades.).

En cas que la persona guanyadora sigui menor d'edat, caldrà una carta de compromís del/de la tutor/a del curs que manifesti que es fa responsable dels alumnes.

Premi:

El premi consisteix en un viatge de fi de curs a Brussel·les per a una classe d'ESO, batxillerat, cicles formatius o d'universitat.

El viatge serà per a un mínim de 15 alumnes i un màxim de 35 (professors/es inclosos/es, en cas que sigui necessari).

El viatge inclou els bitllets d'anada i tornada en avió amb Vueling (Barcelona - Brussel·les - Barcelona). La classe guanyadora disposarà d'un saldo màxim de 7.000 euros per tal de cobrir les despeses d'allotjament i manutenció. En cap cas els guanyadors estaran allotjats en un hotel de categoria superior a la de tres estrelles. Els 7.000 euros seran també per cobrir entrades de museus, guies turístics o altres activitats de caire cultural.

Aquest saldo serà gestionat a través de l'agència de viatges que l'Agència Catalana de la Joventut determini, que definirà les característiques finals del viatge. L'estada ha de ser d'un mínim de dues nits.

El viatge s'haurà de dur a terme abans d'octubre de 2011. Queden excloses les temporades altes, Setmana Santa i ponts. Tampoc no es podrà volar els divendres a la tarda i els diumenges. Les dates estan subjectes a disponibilitat de places. S'haurà de reservar el vol amb un mes d'anticipació com a mínim. En el cas que Vueling deixés de volar a aquesta destinació, la companyia es reserva el dret de proposar-ne una altra. Si l'import del viatge és superior al màxim establert per aquestes bases, la diferència serà a càrrec dels guanyadors del sorteig.

Resolució:

Els alumnes del grup guanyador hauran d'acreditar que estan matriculats al curs 2010/11 i que són posseïdors del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya amb una fotocòpia del DNI i una de la matrícula corresponent al centre d'ESO, batxillerat, cicle formatiu o universitat.

La participació en el concurs suposa l'acceptació de totes les bases.