Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 17 de desembre del 2010

13è Campionat d'escalada en bloc Malgrat-Calella

Demà, dissabte 18 de desembre el Grup Excursionista Malgratenc (GEM) juntament amb el Club d'escalada la Fàbrica de Calella, realitza el 13è Campionat d'escalada en bloc Malgrat-Calella que es durà a terme a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella.

L'objectiu és crear un espai on escaladors de tots els nivells puguin trobar-se i compartir una vetllada d’escalada inoblidable. En aquest sentit, el disseny de les vies serà per a adults, però també ni haurà per a nens. En aquesta línia, es segueix apostant pel sistema Open Bloc on tots els escaladors participen alhora, sense pressió, i on cadascú s’autoavalua amb una targeta de control.

Els participants disposen de 6 hores per realitzar el màxim nombre de blocs possibles, i poden inscriure’s i iniciar el seu període de classificació en el moment que ho considerin oportú. La característica principal del campionat és que tots els participants poden realitzar tots els blocs existents a la sala, participant en una única categoria, i és després del període de classificació quan a partir de la meitat de participants es fa la divisió entre màsters i promoció, per tal d’escollir els primers classificats de la categoria promoció, essent els primers de la competició, òbviament, els que passaran a la superfinal. Aquesta superfinal es realitzarà a 3 intents sobre el nombre de blocs assignats, de manera correlativa, i sense zona d'aïllament.

L’horari de la competició serà el següent:

12:00 – 18:00 Període de classificació en modalitat open bloc

18:00 – 20:00 Superfinals

20:00 – 20.30 Entrega de premis i sorteig

El preu de la inscripció és de 13 € pels escaladors federats i de 18 € pels escaladors no federats, i 10€ pels socis de l’entitat federats i 15€ pels socis no federats. Aquest preu inclou: la samarreta de la competició, refrigeri i la possibilitat d’entrar en el sorteig de material.

Enguany es disposarà de més material per sortejar, reformes del bloc, blocs més senzills en conjunt i segur que us trobeu alguna sorpresa més!
Per a més informació: www.gem-malgrat.cat