Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dilluns, 20 de desembre del 2010

El Carnet Jove inicia la inscripció per participar al camp de treball solidari a Nicaragua

Adreçat a vuit persones titulars del CJ, aquesta estada solidària es desenvoluparà a l’estiu del 2011 en un municipi de Managua.

El Carnet Jove obre avui dilluns la inscripció per a participar en el camp de treball solidari que tindrà lloc entre els dies 8 d’agost i 2 de setembre de 2011 al municipi de Pueblo Nuevo, a Managua (Nicaragua). Una estada solidària que va adreçada a vuit persones titulars del CJ, d’entre 18 i 30 anys.

La contractació del viatge va a càrrec de l’Associació SETEM Catalunya i l’organització local d’acollida a Nicaragua és CIPRES (Centro para la Promoción, la Investigación y el Desarrollo Rural y Social), associació de Comerç Just que lluita contra la pobresa de les zones rurals, donant suport a més de 10.000 famílies camperoles per defensar la propietat, el rendiment dels cultius i la comercialització dels seus productes.

El Projecte Carnet Jove Solidari 2010/11 desenvolupat pel Programa Connecta't del Carnet Jove de l'Agència Catalana de la Joventut, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, té com a finalitat sensibilitzar les persones joves de Catalunya en la cooperació internacional i el comerç just. Per participar en aquesta convocatòria cal emplenar una sol·licitud que es troba als portals http://www.carnetjove.cat/cjsolidari o bé a http://www.carnetjove.cat/connectat.

El termini per a fer la inscripció finalitza el 31 de gener de 2011.