Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 8 d’octubre del 2010

Recomanació de la setmana!

A continuació, la Regidoria de Joventut us fa un recull del que hem trobat més destacat de la setmana i el que us proposem properament!

La notícia: Acte de presentació del nou projecte i nova programació de Ràdio Malgrat!

Dilluns 11 d'octubre a partir de les 12h. al Centre Cultural, tindrà lloc la presentació de l'acte amb la presència de l'alcaldessa, Conxita Campoy. L'acte anirà a càrrec del periodista Sergi Mas, que dirigeix el programa d'esports "Què has dinat?" a COM Ràdio i interpreta el personatge del president Montilla a "Polònia" de TV3.

Hi esteu tots convidats!


La web: Què Puc Estudiar?

Aquesta pàgina web la va crear el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'ajudar i clarificar l'itinerari formatiu dels joves estudiants! Es tracta d'una web molt dinàmica, àgil i eficaç que orienta als joves d'una forma fresca!


Feu-li una ullada!

La imatge: Daclub! al Festival en viu de Getafe!

Daclub! grup malgratenc i guanyador de la 2ª edició del Concurs de Talents Puro Cuatro, com a premi per a ser el guanyador en la categoria urban, va ser inclòs en el cartell del Festival de música en viu de Getafe, compartin cartell amb grups tan populars com Celtas Cortos, Los Suaves, la Cabra Mecánica i Fito i Fitipaldis!

Us publiquem la fotografia que ens han fet arribar del seu gran concert!


El número: 128

Aquesta és la xifa de visitants que vam tenir el dimecres al bloc jove malgratenc: Joventut Activa! Aquest fet va coincidir amb la publicació de la notíca del grup de joves: X-TrickY que practiquen street stunts pels carrers de Malgrat!

Esperem en breu poder superar aquesta xifra!

Aprofitem el post per donar les gràcies a tots els visitants
i desitjar-vos un BON CAP DE SETMANA!