Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Descobreix l'street stunts a Malgrat!

Nelson Urra, Adrián Berges, Sergi Velasco, Ricardo Galarza, Adilet Asanbek i Jonathan Suay són els joves components del grup X-TrickY que duen a terme l'street stunts (modalitat que combina salts i acrobàcies per territoris urbans - gimnàstica urbana-) pels carrers del nostre poble!

Tal i com ens explica un dels seus components, Nelson Urra: "el grup sorgeix al 2005 amb la idea de fer salts i acrobàcies pel carrer (street stunts), amb la informació que haviem vist a través de pel·lícules forànies, ja que en el nostre territori era un esport nou i no era molt conegut. Ho vam haver d'aprendre pel nostre compte".

Cada component, en un parell d'anys, va anar perfeccionant el seu estil i van continuar formant-se pel seu compte, complementant les seves acrobàcies amb les arts marcials: taekwondo, capoeira i, fins i tot, breakdance.
Durant dos anys seguits, el grup X-TrickY, va participar a dos tallers organitzats per la Regidoria de Joventut: el taller de capoeira i el de minimització de riscos per a millorar en la seva activitat.

Actualment, els components del grup tenen 18 anys i entrenen menys dies, ja que per motius d'estudis o de feina, disposen de menys temps, però segueixen quedant tots els membres per a continuar disfrutant de la seva afició.

A continuació, us ensenyarem un parell de vídeos dels seus salts i acrobàcies, que podreu veure el dia menys pensat passejant pels carrers de Malgrat, al Parc Francesc Macià o, fins i tot, a la platja.

Vídeo del grup X-TrickY




Vídeo de Nelson Urra (en representació del grup)



Des de la Regidoria de Joventut, volem agraïr al grup X-Tricky i, especialment, a Nelson Urra, per haver-nos fet arribar tota aquesta informació per compartir-la amb els/les joves de Malgrat.

Properament, penjarem més vídeos i fotos de les seves acrobàcies!