Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 28 d’octubre del 2010

Exposició "Víctimes de Maltractament" a Malgrat!

La pintora Ester Besolí presenta la seva obra sobre les dones maltractades:

Víctimes del maltractament és una exposició de 35 quadres, 30 de petit format, realitzats sobre paper, en tècnica mixta i 5 de gran format, pintats amb oli.

L' exposició planteja la problemàtica de les dones maltractades en forma de denuncia social, mitjançant l´impacte visual produït per imatges cruels. Els quadres mostren de forma independent a cada víctima, afegint el reportatge de la seva mort tret de la pàgina de successos de la premsa.

Amb els dibuixos aquestes dones recuperen el rostre, el cos, les ferides... Il·lustrant la noticia d´una manera molt gràfica, remarcant figures, accentuant les zones sexuals, les ferides, la sang, les marques dels cops, tot mostrant el dramatisme de la situació viscuda. En el recorregut de l’exposició hi ha plafons explicatius, que ens ajuden a comprendre més el sentit de l’exposició, amb dades estadístiques, definicions, estudis i lleis que parlen sobre el tema.

A la inauguració es podrà gaudir d’una performance , amb una actriu, l´Olga Besolí, que ens fa una dramatització sobre la víctima, buscant els perques de la seva situació.

Aquesta exposició patrocinada per la CAM (Caja de Ahorros del Mediterraneo) i coordinada per la Regidoria d’acció social i ciutadania i Escola d’Adults de Malgrat de Mar, s’inaugurarà el divendres 29 d’octubre a les 20:30 a la Biblioteca La Cooperativa, al carrer Desclapers, 14-18, de Malgrat de Mar.

La mostra “Víctimes del Maltractament” restarà oberta fins del 19 de novembre.

Més informació i imatges a: http://exposicionsesterbesoli.blogspot.com/


Font de la imatge: www.ajmalgrat.cat