Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Nova temporada d'Ona Malgrat!

Ona Malgrat estrena nova temporada amb una renovació en profunditat de la graella. Amb l'eslògan "El teu menú diari", l'emissora municipal ofereix des de dilluns aquesta nova aposta, en la qual la informació local hi té molt de pes. Creix el temps dedicat a informació local, s'opta per una selecció musical elegant i congruent i es crea i potencia una franja de programes conduïts pels col·laboradors.

El nou projecte d'emissora municipal, presentat en públic i apadrinat pel periodista de COMRàdio Sergi Mas dilluns passat, aposta fort per la informació local, basada en la pluralitat i la qualitat. L'objectiu ha estat el de donar forma i contingut a una graella de programes coherent i estable oberta a propostes tant professionals com amateurs.

La graella de la temporada 2010-2011 té com principals ingredients:

•Programa matinal, "Malgrat desperta", d’una hora dedicat a informació local

•Butlletins informatius de producció pròpia a cada hora

•Un informatiu al migdia

•Incorporació de càpsules informatives temàtiques

•Un programa magazine de dues hores al migdia

•Franja dedicada a col·laboradors

Ona Malgrat també ha optat en aquesta nova etapa que ara s'inicia per tenir més presència al carrer i més participació en les activitats que es fan al municipi. A més, ofereix la possibilitat als establiments i entitats del municipi que puguin donar a conèixer les activitats que desenvolupen a través de la ràdio del poble. Un dels principals objectius ha estat el de garantir que la graella de programes reuneixi tots els requisits legals pertinents i que, per tant, desenvolupi adequadament la vocació de servei públic.


Si voleu veure la nova graella de la programació, cliqueu al següent enllaç:
 
 
Per últim, a partir d'avui, trobareu a la columna de la dreta del bloc jove, el link per escoltar en directe l'emissió d'Ona Malgrat! Connecta al 107.4 FM!
 
NOSALTRES TAMBÉ SOM ONA!