Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 15 d’octubre del 2010

La recomanació de la setmana!

Aquesta setmana us oferim un munt de notícies i propostes per a realitzar!! Estigueu atents a:

La notícia: Reunió informativa Voluntariat per la Llengua (18 d'octubre a les 20h Sala de Plens de l'Ajuntament)

La Regidoria de Joventut, juntament amb el Consorci de Normalització Lingüística, reprèn la campanya "Voluntariat per la llengua", un programa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals, i que ja es va inciar a Malgrat fa dos anys. El proper dilluns es farà una reunió informativa a les 20 h a la sala de plens de l'Ajuntament, adreçada tant a voluntaris com a aprenents.

"Voluntariat per la llengua" és un programa de la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Normalització Lingüística que posa en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin, quan vulguin i del que vulguin.

Per participar en una parella lingüística s’ha de ser major d’edat. El voluntari o voluntària ha de ser catalanoparlant i ha de disposar d’una hora setmanal durant un mínim de 10 setmanes per quedar amb l’aprenent. L’aprenent ha de tenir un mínim coneixement del català, ha de parlar-lo encara que sigui amb dificultats, i ha de voler adquirir fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o en les relacions socials.

Aquesta iniciativa no pretén que es facin classes de català, sinó que es pugui compartir una hora de conversa amb una altra persona. El voluntari o voluntària facilita que l’aprenent s’expressi en català sobre temes de la seva vida quotidana. L’aprenent té l’oportunitat de fer servir el català sense por d’equivocar-se.

La web: Cercador de recursos TET

Aquest cercador és una eina molt important per a tots aquells/es joves que estiguin interessats en buscar tots els recursos dels quals pot disposar al territori del Maresme després de la Transició Escola Treball (TET), és a dir, el pas que has de fer després de l'escola.

Us facilitem l'enllaç a continuació:


La imatge: Street Stunt (Nelson Urra)

Aquesta és la fotografia d'un dels salts que ens ha enviat Nelson Urra, un dels components del grup X-TrickY que practica street stunt pels carrers de Malgrat. 


L'activitat: Happy Ride Weekend (16 i 17 d'octubre)

Durant aquest cap de setmana, al Bike Park de la Poma de Premià de Dalt, es durà a terme una sessió de Dirt Jump, Four Cross i Pump Track!

L'horari de l'activitat serà el següent:

Dissabte:

10h: Old School Museum i Tendes col·laboradores.
11:30h: Pump Track Contest.
16h: Dirt Jump MTB i BMX.

Diumenge:

10h: Copa Catalana i Open Infantil de Four Cross.

A la vegada, es faran activitats com: stands i tendes de marques, barbacoa, bonus tracks we are family, regals i sorteigs pel públic, 2.000 euros en premis.


ET RECORDEM QUE POTS ENVIAR LES TEVES RECOMANACIONS DE LA SETMANA A L'APARTAT DIGUES LA TEVA!

BON CAP DE SETMANA!