Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 24 d’agost del 2010

Resultats 2n Torneig Futbol Platja!

Ahir, dilluns 23 d'agost a les 9:30h a la Platja Malgrat Centre, va tenir lloc el 2n Torneig de Futbol Platja organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Malgrat de Mar conjuntament amb l'entitat esportiva Interesportiu Malgrat Futbol Sala!

El torneig es va dividir en dues categories: 12-14 anys i 15-18 anys.

La categoria de 12-14 anys, finalment, van participar 2 equips: Los Pulpitos i Celtis Australis! El millor de 3 partits seria el gunayador del torneig d'aquesta categoria, i així ho va aconseguir CELTIS AUSTRALIS guanyant als Pulpitos: 2-1 i 4-3 en dos partits molt disputats com es pot reflexar en el marcador.
Els CELTIS AUSTRALIS estava format per Pol Calderó, Èric Moreno (màxim golejador), Eduard Grimal, Jan Carrillo, Gerard Zabala, Isaac Lara i Àlex Ruiz (millor jugador).


Pel que fa a la categoria de 15-18 anys, la van formar 4 equips: Los Frigopie, Tolokos, Los Vanidosos i La Roja, els quals van fer una lligueta entre ells i els dos primers classificats es jugarien la final.
La final la van dur a terme La Roja i los Frigopie en un partit amb un clar vencedor: LA ROJA que va guanyar al seu contrincant amb un 7-0 al marcador.
Els jugadors del campió de la categoria de 15-18 anys eren David Melese, Iyuel Melese (millor jugador), Cristian Medina, David Valls i Hector Zuñiga (màxim golejador).


El torneig va comptar amb la participació de 52 joves i cada partit va tenir una durada de 20 minuts (2 parts de 10 minuts). El torneig va tenir una durada de 5 hores (9:30h a 14:30h) i tots els participants van rebre un obsequi i una samarreta.

A continuació podeu veure les fotos del transcurs del torneig de futbol platja.