Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dissabte, 14 d’agost del 2010

I aquesta nit.... que continuï la festa!!

Després de l'èxit del primer dia de Barraques amb 6.000 persones aprox. gaudint del gran ambient de música que es va crear ahir a la nit, avui que no baixi la festa!!



Aquest dissabte 14 d'agost, apunteu a la vostra agenda el recorregut que us proposem per a gaudir d'una nit de Festa Major ben complerta!


Primera parada: a les 21h: TABALADA que tindrà el seu inici al parc de can Campassol i recorrerà el carrer de Mar, el de Ramon Turró, Blanch, Carme, Camí Nou i la plaça de ca l'Arnau.



Segonda Parada: a les 21:30h: CORREFOC que agafarà el relleu de la Tabalada a la plaça de ca l'Arnau i seguirà pel Camí Nou, Passatge Alsina, Nàpols, Mossèn Cinto Verdaguer, Ramon Turró, Bon Pastor i plaça de l'Àncora.



Aquestes dues primeres parades ens les oferirà la Colla de Diables Ratpenatsinfernals juntament amb els Bassiliscs de Mataró, els Diables de Canet i les Forces Infernals de Pineda de Mar.



I després del correfoc, arriba la tercera i última parada a les 23h.: BARRAQUES a les Pistes d'Atlestime amb les actuacions de TAKIKARDIA, REINCIDENTES I ABEJA REINA!



Us apunteu al camí d'una nit plena de foc i música?