Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 27 d’agost del 2010

La recomanació de la setmana!

Arriba al final de setmana i us volem proposar diverses recomanacions que trobem molt interessants i que creiem que us poden agradar per a dur-les a terme aquest cap de setmana!

La pel·lícula: TOY STORY 3

Els creadors de "Toy story" i "Toy story 2" obren de nou el bagul de les joguines i ens porten de nou a tota la colla. Andy es prepara per anar a la universitat i les seves lleials joguines acaben en ... una guarderia! Els mocosos malcriats amb els seus ditets enganxosos resulten bastant perillosos, així que les joguines, sota el lema "tots per a un i un per a tots", organitzaran una espectacular fugida. A més, a l'aventura s'incorporen algunes cares noves-unes de plàstic i altres de peluix-, entre les quals hi trobem a Ken (el simpàtic company de Barbie), un eriçó vestit de tirolès anomenat Sr Pues i un ós de peluix rosa que fa olor a maduixa i es diu Lotso Abraçades.




Si encara no l'has anat a veure, encara hi ets a temps, no te la perdis perquè és una pel·lícula per a tots els públics, no només infantil! Deixa't sorprendre!

El llibre: LES MALETES PERDUDES

En Christof, en Christophe, en Christopher i en Cristòfol són germans, però no es coneixen. Fills de quatre mares diferents, viuen a Frankfurt, París, Londres i Barcelona.
En Gabriel, el seu pare, els va abandonar quan eren petits. Un bon dia, quan es fa oficial la desaparició d'en Gabriel, el secret surt a la llum i els quatre germans es troben. Han passat dues dècades d'ençà que van veure el seu pare per últim cop, però decideixen buscar-lo per resoldre els seus dubtes existencials: ¿per què va abandonar-los?, ¿per què porten tots quatre el mateix nom? Així, els quatre germans refan la vida del seu pare pas a pas: la infantesa en un orfenat, l'estada en una pensió i, sobretot, la seva feina com a transportista de mobles per Europa al costat de dos companys de fatigues inoblidables, en Bundó i en Petroli.

Maletes perdudes narra els destins creuats d'aquesta família impossible, i només la intervenció dels quatre fills donarà sentit a tota la galeria de personatges que desfilen per aquesta novel·la: vides descosides i abonyegades com aquelles maletes que es perden pel camí.

Escrita amb l'estil net i ric que ja coneixem de les narracions d'Animals tristos, la primera novel·la de Jordi Puntí és divertida, optimista, àgil i plena d'aventures que atrapen el lector des de la primera pàgina.

Un llibre que pots començar a llegir aquest cap de setmana!

La web: FANS DE CATALUNYA

Per a promocionar i descobrir Catalunya, fes-li una ullada!


La imatge: EL BON ROTLLO!

Bon ambient entre el grup malgratenc Skandal Band presentant el seu primer disc i el cantant de CELTAS CORTOS durant les Barraques 2010.
Imatge de Roger Gombau.


Si ens vols fer arribar la teva recomanació de la setmana: llibre, imatge, pel·lícula i/o web per a compartir-la amb tots nosaltres, envian's-la a través de l'apartat: DIGUES LA TEVA!