Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 19 d’agost del 2010

Què ens proposes per la Festa Major?

Un cop finalitzada l'enquesta sobre "Quina activitat t'agrada més de la Festa Major de Sant Roc 2010", segons els 35 votants (mostra no representativa, però que sí que podria ser la tendència dels joves de Malgrat) que han realitzat l'enquesta, hem obtingut els següents resultats:

1- Barraques: 40%
2- Cinema a la fresca: 22%
3- Tabalada i correfoc: 17%
4- Castell de focs d'artifici: 8%
5- Trobada de gegants: 5%
6- Cursa urbana de Malgrat: 4%
7- Altres: 4%

Per tant, l'activitat que més agrada als joves, segons l'enquesta que hem realitzat des del bloc, és Barraques (una activitat que s'ha anat consolidant als darrers anys i que ha destacat pel gran nombre de públic assistent i per la qualitat musical dels grups de música).
El segon lloc l'ocupa el Cinema a la fresca, acte tradicional de la Festa Major amb la projecció de dues pel·lícules: infantil i juvenil i que, aquest any, ha presentat com a novetat el canvi d'ubicació al Parc del Castell (valorada molt positivament tant pel públic com per la regidoria).
I, per a completar el podi, el tercer lloc és per la tabalada i el correfoc que organitza la Colla de Diables Ratpenatsinfernals any rere any, on movilitzen gent de tot arreu amb la seva música i focs, on té com a punt culminant la Plaça de l'Àncora.

Després d'analitzar el que us agrada més dels actes que ja existeixen a la Festa Major, no ens volem quedar a mig camí, us volem proposar que ens comenteu quines coses milloraries, quins actes voldries incloure a la Festa Major, els que trobes a faltar... per tal de que cada any puguem fer una Festa Major més enriquidora.

ESPEREM LES VOSTRES APORTACIONS!!