Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 12 d’agost del 2010

Què en diuen les entitats de Barraques?

Aprofitem l’estrena del bloc per convidar-vos a participar a l’edició 2010 de Barraques, animeu-vos i ens trobem tots a la MACRO FESTA!

Aquí teniu un petit tast del que opinen les 8 entitats que participen a Barraques d’aquesta festa jove i també us expliquen el que ofereixen.



Sandra Altafulla d’Unió de Joves

-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Crec que en un any de retallades com a aquest apostar per grups potents és tot un repte. Ho valorem positivament, n'estem molt contents, tot i que, per altres edicions faria un altre tipus de programació més diversa i d’estils de música diferents com pot ser música en català, orquestres joves o música rumbera”.

-Què oferiu a la vostra barraca? “Enguany podreu gaudir de creps dolces i salades, a més, d’entrepans freds i calents i tot tipus de begudes”.

Antoni Montalt de la Penya Barcelonista Avi Xaxu

-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Els grups de música triats estan molt bé, i estem contents, perquè pel que hem sentit, hi anirà molta gent”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “Enguany a la barraca trobareu entrepans variats i com a especialitat els de botifarra de Malgrat”.

Xavier Roger de les JERC

-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Prou bé, contents perquè s’espera molta gent, però troben a faltar algun grup que cantés en català”.

-Què oferiu a la vostra barraca? “Hi podreu trobar begudes de tot tipus especialitat de tradició catalana com aigua de València i la típica Pomada de les illes Balears, entrepans freds i calents i com a especialitat els de llom i formatge”.

Susanna Turné de Malgrat 2000

-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Molt bé al tenir un grup important vindrà molta més gent”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “Begudes de tots tipus, creps, entrepans freds i calent, patates fregides. A més, hi podreu trobar un joc sorpresa amb regal inclòs al guanyador”.

Pedro Ponce de l’Interesportiu Malgrat Futbol Sala:

 
-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “És molt complert. Creiem que tindrà molt bona acceptació per part del públic”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “Begudes de tot tipus, entrepans freds i calents i com a novetat patates braves i mojitos”.

Joan Onna de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals

-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “La selecció dels grups molt bona i encertada, portar dos caps de cartell és un reclam molt potent, i el fet que vinguin grups locals i de les poblacions veïnes ha estat una molt bona idea, potenciar allò que tenim a casa és molt positiu”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “Begudes de tot tipus, sobretot les tradicionals de la nostra terra com Ratafia i Barreja de Berga entre d’altres, i com a especialitat estrella les patates fregides”.



Jordi Clopés de l’AECAM



-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Molt contents pels dos grups tant potents que s’han triat i sobre tot molt bona idea el fet de potenciar els grup de música joves de Malgrat, és fantàstic”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “A la barraca hi podeu trobar simpatia i un bon servei, entrepans de tot tipus i com a especialitat estrella els Hot Dogs”.

Sanah Kanteh de l'Associació d'Immigrants de Malgrat de Mar 

 
-Què us sembla el programa de Barraques 2010? “Ho trobem molt bé, m’han dit que són grups famosos, per tant, ens agrada molt de participar-hi i tot i que no els coneixen n’estem contents”.



-Què oferiu a la vostra barraca? “Hi podeu trobar tot tipus de beguda refrescs i d’altres, com també entrepans freds i calents i sobre tot la nostra estrella d’enguany són els pinxos morunos”.