Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 20 d’agost del 2010

El dilluns, torneig de futbol platja!

Aquest proper dilluns 23 d'agost a partir de les 9:30h a la Platja Malgrat Centre (concretament davant de l'estació), tindrà lloc el 2n Torneig de Futbol Platja que organitza la Regidoria de Joventut juntament amb la col·laboració de l'Interesportiu Malgrat Futbol Sala!
El torneig es dividirà entre les categories de 12-14 anys i 15-18 anys. Cada categoria constarà de 3 equips els quals faran un triangular. Els dos millors del triangular disputaran la final del torneig.
Hi haurà premis pel millor jugador i el màxim golejador de cada categoria.
El motiu de realitzar aquest 2n Torneig de Futbol Platja és, en primer lloc, per dónar resposta a la demanda que ens han fet diferents joves per a realitzar-lo i, en segon lloc, per la gran acollida que va tenir el 1r torneig l'any passat  amb una participació de 80 joves aproximadament.
Per tant, si voleu veure la bona qualitat futbolística dels joves malgratencs, no podeu deixar escapar aquesta oportunitat!

HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

A continuació us deixem les fotos dels equips guanyadors del 1r Torneig de Futbol Platja 2009 de la categoria 15-18 anys i + de 18 anys!