Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 23 de febrer del 2011

Formació professional, sortides de present i de futur!

Només el 5% d’estudiants d’FP a Barcelona es troben a l’atur. Així ho certifica un estudi presentat recentment per la Fundació BCN Formació Professional. L’informe també conclou que, de cada deu persones que cursen aquests estudis, quatre treballen, dues els combinen amb la feina i tres continuen estudiant.

La formació professional es consolida com un dels estudis amb major inserció laboral, segons el balanç 2007-11 fet per la Fundació a la capital de Catalunya. I la demanda per cursar aquest estudis creix any rere any: entre les modalitats d’FP més escollides, un 60% estan vinculades a activitats econòmiques d’alt valor afegit i un 30% a activitats amb molt contingut tecnològic.

Potser t’interessa saber que aviat es faran les inscripcions per fer les proves d’accés als graus mitjà i superior de formació professionals. Tens més de 200 titulacions al teu abast que poden ser una oportunitat per formar-te, reciclar-te o reorientar la teva vida laboral. D’altra banda, també pots informar-te de l’oferta del programa FP.CAT destinada a treballadors i treballadores, ja estiguin en actiu o a l’atur.

Per a més informació: