Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 25 de febrer del 2011

Festa d'inauguració de l'edifici de l'arxiu municipal i de la rehabilitació de la Torre de la Vídua de can Sala, aquest diumenge a les 12 h!

L'Ajuntament inaugura les obres de l'edifici destinat a arxiu municipal i de rehabilitació de la Torre de la Vídua de can Sala aquest proper diumenge a les 12 h. L'acte serà presidit pel delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, i comptarà amb la presència del Director General d'Administració Local de la Generalitat, Joan Cañada, i del diputat delegat de Societat del Coneixement de la Diputació de Barcelona, Ezequiel Martínez.

Per a la festa inaugural, s'ha previst una cercavila d'animació que s'iniciarà a les 11 h davant l'ajuntament i que es dirigirà cap al carrer de Mar. Al voltant de les 12 h es produirà l'arribada de les autoritats i els parlaments, i acte seguit es tallarà la tradicional cinta inaugural. Després es farà la visita a les dues obres.

La construcció de l’edifici destinat a arxiu municipal ha costat 1.600.413 euros, els quals han estat finançats íntegrament a través del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) del govern de Madrid.

La rehabilitació de la Torre de la Vídua de can Sala ha suposat una inversió de 891.703,89 euros, que ha estat finançada amb un ajut de 400.000 euros procedents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), que atorga la Generalitat de Catalunya. La resta de la inversió ha estat aportada per l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i Diputació de Barcelona han arribat a un acord per ubicar a la Torre de la Vídua de can Sala l’Organisme de Gestió Tributària i a canvi la Diputació assumirà la despesa de manteniment de l’edifici. Aquest acord també preveu que la sala polivalent, que hi ha a la planta de dalt de la torre, sigui d’ús municipal.

Font: www.ajmalgrat.cat