Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 8 de febrer del 2011

Convocatòria de 192 places d'informador per a la campanya d'estiu.

L'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona ha obert la inscripció per participar en la selecció de les 192 places d'informador que contractaran les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i les Federacions d'ADF.

Les persones interessades es poden adreçar directament a l'ADF de la seva zona o bé consultar les bases a la pàgina web de la Diputació de Barcelona www.diba.cat.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) conjuntament amb la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de la província, desenvolupen des de l'any 2001 el Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de les comarques de Barcelona. La campanya de vigilància d'aquest estiu 2011 començarà el 15 de juny i finalitzarà a primers de setembre, en funció del risc d'incendi forestal associat a cada zona de vigilància.

L'informador és l'encarregat de detectar columnes de fum i d'informar a la població sobre les mesures de prevenció d'incendis i dissuadir-la de cometre infraccions. Està en contacte permanent amb un Centre de Comunicacions mitjançant radiotelefonia. L'informador va amb un vehicle tot terreny, que recorre una ruta assignada de les 10 zones en que es divideixen les més de 440.000 hectàrees forestals que abasta el Pla de Vigilància.

Les inscripcions s'han de fer abans del 18 de febrer i cal presentar el formulari de la sol·licitud directament a l'ADF del municipi que l'aspirant prefereixi en primera opció o bé a l'Ajuntament corresponent.

Per a més informació, podeu consultar la següent web:


Font: www.diba.cat