Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 27 d’abril del 2011

Voluntariat a l'ONU: Tot un món per descobrir!

T’animes a conèixer altres cultures, països i persones? Tens esperit de compartir? Descobreix el servei de Voluntariat en Línia del programa VNU pel desenvolupament humà sostenible posat en marxa per l‘ONU. Com pots ajudar? Amb qualsevol tasca que puguis fer en línia des del teu ordinador. Sense sortir de casa!


El servei de Voluntariat en Línia del programa VNU és un programa impulsat per l‘ONU on col·laboren voluntaris d’arreu del món amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament dels que més ho necessiten.



Què pots fer?


Dedica part del teu temps a ajudar als altres fent el que millor saps: es necessiten voluntaris especialistes en diverses àrees com redacció, investigació, traducció, disseny, informàtica, gestió de projectes i recursos, graduat social, psicologia i moltes àrees més.


Els tipus de projectes?


Tots el que vulguis! Educació, joventut, integració, alimentació, estratègies per al desenvolupament, medi ambient i drets humans, entre altres.


Actua! Entra al cercador del lloc web http://www.onlinevolunteering.org/es/index.htmli cerca projectes, tasques, i oportunitats de voluntariat arreu del món. Des de l'Àfrica subsahariana al Sud-est Asiàtic, passant pels Estats àrabs, Europa de l'Est, Amèrica Llatina i qualsevol regió per llunyana que sigui.


És hora de compartir noves idees, habilitats, temps i, per què no, bons moments! Cerca la teva i ajuda a fer d'aquest un món millor.