Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 5 d’abril del 2011

Convocatòria oberta per la III Beca Connecta't a la Ràdio i Connecta't al Còmic!

El passat divendres, 1 d’abril, es van obrir les convocatòries per prendre part a la III Beca Carnet Jove Connecta’t a la Ràdio i a la III Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic. Són una excel·lent escletxa per accedir al món professional. Participa-hi!

El programa Connecta’t del Carnet Jove ha convocat dues beques a partir de l’1 d’abril. Si t’interessa el món de la ràdio i/o el del còmic, et donem les claus perquè te’n puguis beneficiar:


- La Beca CJ Connecta't a la Ràdio promou l'accés professional de les persones joves al món radiofònic.

El o la jove escollit podrà col·laborar en el programa radiofònic "El matí i la mare que el va parir" de l'emissora Ràdio Flaixbac, durant els mesos de setembre a juliol. La dotació de la beca és de 5.000 euros i la inscripció finalitza el dia 30 de juny.


- La Beca CJ Connecta't al Còmic s’adreça a dibuixants i guionistes de vinyetes, d’entre 16 i 30 anys i titulars del Carnet Jove.

La persona beneficiària podrà publicar 11 tires còmiques a la revista Medicampus i 11 tires a la revista El Jueves, al llarg dels dotze mesos posteriors a la concessió de la beca que està dotada amb 5.000 euros. El termini finalitza el 14 de juliol.

Un cop escollits el/la guanyador/a i els/les quatre finalistes de la beca, un d'ells tindrà l'oportunitat d'editar un llibre amb Ediciones Glénat. La persona escollida rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d'autor.