Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 12 d’abril del 2011

La Setmana de les Arts al Carrer!

La Regidoria de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Malgrat de Mar han organitzat una sèrie d'activitats dirigida a tots els públics amb l'objectiu de promocionar les arts al carrer i oferir una oferta alternativa a les persones que fan vacances durant la Setmana Santa, tal i com s'ha fet anterioment durant les vacances de Nadal i la Setmana Blanca!

Durant aquesta Setmana Santa, cada dia es promocionarà un art diferent: dansa i teatre, cinema, fotografia i pintura, música i la literatura amb les paredetes de llibres i roses que es duen a terme cada any per la Diada de Sant Jordi!

A continuació, us presentem la programació d'activitats de MALGRART! que es durà a terme des de les regidories esmentades anteriorment:

Dilluns 18 d'abril (dansa i teatre):

* 11h: Taller de dansa, al Parc Francesc Macià a la zona de l’amfiteatre per a tot públic a càrrec de la Júlia Turró amb la col·laboració de l’escola Dansamar.

* 12h: Taller de creació de titelles,  al Parc Francesc Macià a la zona de l’amfiteatre per a nens fins a 12 anys.

* 17h: Espectacle de Màgia, al Parc Francesc Macià a la zona de l’amfiteatre a càrrec del mag Ramón Hernández.

* 18h: Animació de Bombolles Gegants, al Parc Francesc Macià a la zona de l’amfiteatre a càrrec de l’empresa Burbujas Gigantes.

Dimarts 19 d'abril (cinema):

* 11h: sessió de cinema infantil: “Shrek, feliços per sempre”, al Centre Cultural. Venda d’entrades a partir de les 10h. Cost de l'entrada: 2 euros.

* 17h: Mostra d’art Jove, a les Peixateries Velles i al carrer del Carme per a joves de 15 a 35 anys. Inscripcions fins al 14 d'abril de 9h a 14h. a Ca l'Arnau.

Bases per a participar a la Mostra d'art Jove:


* 19h: sessió de cinema per a majors de 13 anys: "Herois", al Centre Cultural. Venda d’entrades a partir de les 18h. Cost de l'entrada: 2 euros.

* 22h: sessió de cinema per a tots el públics: "El Erizo", al Centre Cultural. Venda d’entrades a partir de les 21h. Cost de l'entrada: 2 euros.

Dimecres 20 d'abril (pintura i fotografia):

* 9h: Concurs de Dibuix, a Can Campassol, per a nens de 6 a 14 anys. Inscripcions el mateix dia a partir de les 9h. Repartiment de premis a les 20h.

Bases del concurs de dibuix:


* 10h: Concurs i exposició de fotos, a Can Campassol, per a major de 16 anys. Inscripcions fins el 14 d’Abril a Ca l’Arnau. Repartiment de premis a les 20h.

Bases del concurs i exposició de fotos:


* 17h: Mural Gegant, a Can Campassol,  per a nens de 3 a 6 anys.
20h: Concurs de Pintura, a Can Campassol, per a majors de 14 anys. Inscripcions el mateix dia a partir de les 9h. Repartiment de premis a les 20h.

Bases del concurs de pintura:


Dijous 21 d'abril (música):

* 11h: Taller de creació d'instruments, a les Peixateries Velles, per a nens fins a 12 anys a càrrec de l’ AMPA Contrapunt.

* 18h: Karaoke al carrer, a les Peixateries Velles i carrer del Carme, per a tots els públics.

* 21h: Espectacle de malabars de foc i percussió, a les Peixateries Velles a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals.

* 22h: Concert de jazz, a la Barretina, a càrrec del grup “AlterSix”

Per a veure la resta d'activitats que es faran durant aquesta setmana, us adjuntem el programa d'activitats: