Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 20 de febrer del 2014

El Servei de Mobilitat Internacional reprèn l'activitat avui

L'espai d'atenció i assessorial presencial del Servei de Mobilitat Internacional per a Joves a Malgrat de Mar continua avui dijous amb la seva activitat al Centre Cívic, després que al gener hagi estat inactiu per organització tècnica d'aquesta acció conjunta de diferents municipis de la comarca. Aquest servei té per objectiu millorar i ampliar els recursos que els serveis i equipaments que es posen a l’abast dels joves, amb la intenció de facilitar-los que puguin disposar de més eines i oportunitats per plantejar el seu itinerari personal. L'activitat del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme es reprèn avui a Malgrat. Aquest servei va néixer al juny de l'any passat i és una acció mancomunada dels ajuntaments d'Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, ofert per Nexes Interculturals de Joves per Europa amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme. Aquest any s'han afegit Palafolls, Premià de Dalt, Sant Iscle de Vallalta i Sant Vicenç de Montalt. Santa Susanna que hi era al 2013, ara s'ha retirat del projecte.

El servei compta amb 3 espais d'atenció i assessoria presencial situats a 3 punts de la comarca: Vilassar de Mar ( equipament juvenil Can Jorba) dimecres a la tarda , Mataró ( Oficina Jove del Maresme- Sidral, C.C Cabot i Barba) dimarts a la tarda/ divendres matí i tarda, Malgrat de Mar (Centre Cívic) dijous a la tarda.

El projecte té voluntat d'incidir i donar suport als joves en la construcció i assoliment del seu projecte vital, per tal que puguin configurar el seu itinerari formatiu i professional, amb les necessitats actuals i del nostre entorn. L'assessoria presencial a Malgrat de Mar segueix en el mateix format els dijous de les 16 h a les 20 h, per concertar visita i preguntar pel Servei de Mobilitat cal adreçar-se a la Regidoria de Joventut al Centre Cívic de Malgrat al 93 761 98 13 / 102 o bé per mail al bernadasan@ajmalgrat.cat

Al llarg del 2013 s'han realitzat més de 110 assessories a 101 joves diferents. Un total de 116 joves han assistit als 7 tallers realitzats a diferents municipis, d’un total de 10 tallers programats dels quals 3 s’han anul·lat per manca d’inscripcions. S’han realitzat 7 formacions a professionals d’un total de 9 programades, a les quals van assistir un total de 71 professionals, en moltes ocasions han repetit els mateixos.

Font