Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 7 de febrer de 2014

CORREFOC INFANTIL DELS DIABLES RATPENATSINFERNALS, DEMÀ DISSABTE


Els diables ratpenatsinfernals fan una crida a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys que vulguin afegir-se a la seva colla. Amb la idea de fer una colla infantil de diables, els ratpenatsinfernals organitzaran el proper 8 de febrer un correfoc de demostració amb la participació dels Patunyetes de l'Hospitalet de Llobregat. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Joventut.

La crida va adreçada a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys que vulguin convertir-se en membres de la colla infantil dels Diables Ratpenatsinfernals. El proper 8 de febrer hi haurà una tabalada des de la plaça de l'Església fins al Parc de Can Campassol, on a partir de les 19 h es farà un correfoc d'exhibició, en el qual hi participarà la colla infantil dels Patunyetes de l'Hospitalet de Llobregat. Els nens i nenes que vulguin participar-hi han de portar roba de cotó, mocador i gorra.

La Colla de Diables Ratpenatsinfernals ha organitzat també una reunió informativa adreçada als pares i mares de nens i nenes interessats a formar part del grup infantil. Aquesta trobada tindrà lloc el 24 de febrer a les 20 h al Centre Cultural.Font