Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dilluns, 24 de febrer de 2014

Convoquen els concursos de fotografies i de curts fets amb mòbil de MalgrART

MalgrART, la iniciativa cultural que porta l'art al carrer coincidint amb Sant Jordi, torna a convocar els concursos de fotografia i de curtmetratges gravats amb mòbil. Els treballs es poden presentar fins el 4 d'abril.

La tercera edició del Concurs de Curtmetratges amb Smartphone és de temàtica lliure, introduint elements artístics i de Malgrat, i el gènere i el tipus de muntatge són també lliures. Les obres poden tenir una durada màxima de 3,30 minuts, com a màxim, i el premi està valorat en 200 euros en la categoria d'adults, i un lot de llibres en la infantil i juvenil.

La segona edició del Concurs de Fotografia torna a portar per títol "Visions de MalgrART", l'art al carrer de Malgrat. El premi són 200 euros i s'admet qualsevol tècnica fotogràfica.

Les inscripcions dels dos concursos són gratuïtes i es poden fer al Centre Cívic (carrer del Segre, 1) fins el 4 d'abril, de dilluns a divendres de 9 h a 14:30 h i de 16 h a 19 h -telèfon 93 761 98 13. El termini és obert fins el 4 d'abril. Font