Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 24 de maig del 2011

El projecte de TeleTurró de l'institut rebrà el premi "CAC a l'escola", que atorga el Consell de l'Audiovisual de Catalunya

Aquesta iniciativa, que permet als alumnes apropar-se al món audiovisual i alhora difondre l'activitat del centre, rebrà un dels tres premis "CAC a l'escola", que atorga el Consell de l'Audiovisual de Catalunya el proper 6 de juny. Teleturró és un projecte que tiren endavant alumnes de l'Aula Oberta, els quals tenen dificultats acadèmiques. És una iniciativa que tiren endavant els alumnes del centre i que recull, en format audiovisual, tota l'activitat de l'institut Ramon Turró en un bloc a internet. L'objectiu d'aquest projecte és convertir-se en una productora, que treballi amb alguns ajuntaments.

El Projecte Aula Oberta a Malgrat de Mar té com a objectiu donar una resposta a les necessitats d'intervenció específiques no cobertes per resoldre situacions de fracàs escolar i de risc d'absentisme, que implica tot sovint la no acreditació en acabar l'etapa obligatòria. En aquest projecte hi col·laboren les regidories d'Acció Social i Ciutadania, Educació i Inserció Laboral de l'Ajuntament, els centre de Secundària del poble i el Departament d'Ensenyament.

Dins aquesta iniciativa d'Aula Oberta, alumnes de l'institut ha posat en marxa Teleturró amb l'ajuda del professor Carles Tagua. Els alumnes realitzen notícies, reportatges i entrevistes sobre el centre, d'aquesta manera es difon l'activitat de l'institut. Aquests treballs també permeten crear un nexe d'unió entre els mateixos alumnes del Ramon Turró. Aquest projecte audiovisual, engegat fa dos anys, ha permès als joves adquirir formació tècnica en la matèria i alhora valors com l'autoestima i el treball en equip.