Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 25 de maig del 2011

Convocatòria de dues beques a la delegació del Govern davant la Unió Europea, a Brussel·les (Eurostages 2011-2012)

La Secretaria d’Afers Exteriors pretén promoure un millor coneixement pràctic sobre les polítiques i activitats de la Unió Europea amb un èmfasi especial en aquells temes que afecten més directament Catalunya. Per assolir aquest objectiu ofereix dues beques de formació d’una durada de nou mesos cadascuna a la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, a Brussel·les. Aquestes estades s’adrecen a joves titulats universitaris, amb la finalitat que posteriorment puguin aplicar aquesta experiència sobre la integració europea en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Requisits dels candidats:

a) No superar l’edat màxima que determini la convocatòria.

b) Ser llicenciat/da de segon cicle i haver obtingut el títol en una universitat situada a Catalunya o en un centre superior adscrit a una universitat situada a Catalunya.

c) Tenir un postgrau universitari en integració europea (dret comunitari, integració econòmica europea, estudis polítics europeus o altres relacionats). També es consideraran les sol·licituds lliurades per candidats/es que hagin de presentar la memòria final del postgrau durant el darrer trimestre de l’any de la convocatòria.

d) Acreditar el nivell C de català o equivalent.

e) Tenir un bon coneixement oral i escrit del castellà, del francès i de l’anglès.

f) Tenir la nacionalitat d’un dels estats membres de la UE, de l’Espai Econòmic Europeu o dels països candidats a l’adhesió.

g) Tenir residència habitual a Catalunya, acreditat amb l’empadronament que ha de ser com a mínim de dos anys anteriors a la data de publicació de la convocatòria.

h) No haver estat beneficiari amb anterioritat d’aquesta beca.

Durada de la beca:

De l’1 d’octubre de 2011 al 30 de juny de 2012.

Termini de presentació de candidatures:

La data límit per presentar les sol·licituds és el 20 de juny de 2011.

Publicació de la convocatòria: