Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 26 de maig del 2011

Cineclub Garbí projecta "Carancho", demà divendres al Centre Cultural!

Demà, divendres 27 de maig a les 22:30h al Centre Cultural, el Cineclub Garbí dur a terme la projecció de la pel·lícula "Carancho" de Pablo Trapero (Argentina, 2010).

Sinopsis: Sosa és un 'carancho', un advocat especialitzat en accidents de trànsit a Buenos Aires. Gràcies a les assegurances i a la corrupció, s'aprofita sense el menor escrúpol de les nombroses víctimes de la carretera, a costa de les quals s'enriqueixen un grapat d'advocats i policies mafiosos. Una nit, mentre busca clients potencials, coneix Luján, una jove metgessa que acumula guàrdies i resisteix el somni a força de drogues. La història comença en aquest moment, al carrer, en plena nit...

Pablo Trapero, un dels puntals més ferms del cinema argentí (El Bonaerense, Leonera), torna a narrar una història carregada de realisme, però convertida en un relat de cinema negre, en una sòrdida i violenta història de perdedors. Amb un precís guió, ple d'elements clàssics, Trapero condueix amb mestria la càmera. Tot això, servit per una parella protagonista en estat de gràcia: la bonica i continguda Martina Gusman, i un actor incommensurable, Ricardo Darín, que aconsegueix elevar tot allò que interpreta. En definitiva, Carancho és un dels millors exercicis de cinema negre dels darrers anys a l’alçada dels grans clàssics del film noir dels anys 40 i 50.

Per a més informació cliqueu AQUÍ