Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 30 de març del 2011

Engega la quarta edició del concurs de música jove Giramaresme!

El concurs de música jove Giramaresme torna a estar en marxa. Els grups interessats a prendre part en aquesta quarta edició del certamen es poden inscriure de l'1 al 21 d'abril.

El premi consisteix en una gira per diversos pobles de l'Alt Maresme, valorada en 4.000 euros.

En aquesta edició del Giramaresme hi participen els ajuntaments de Sant Pol de Mar, Palafolls, Tordera, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Arenys de Mar i Arenys de Munt. Hi poden participar tots els grups o solistes residents al Maresme, de qualsevol estil musical i que no tinguin contracte discogràfic.

El jurat seleccionarà 8 finalistes, els quals participaran en dos concerts, on el públic assistent serà l'encarregat d'escollir els 4 grups classificats. Segons les bases del concurs, 4 finalistes tocaran el 3 de juny a Santa Susanna i els 4 restants ho faran el dissabte 4 de juny a Arenys de Munt.

Dels 8, els 4 escollits pel públic participaran en un darrer concert, que tindrà lloc l'11 de juny a Calella, on també serà el públic qui decidirà el guanyador del Giramaresme 2011.