Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 25 de març del 2011

1ª Fira d'Entitats de Malgrat de Mar!

Demà, dissabte 26 de març a partir de les 10h i durant tot el dia al Parc Francesc Macià, es durà a terme la 1ª Fira d'Entitats de Malgrat de Mar organitzada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar!

Cada entitat tindrà una carpa, en la qual exposarà informació sobre la seva activitat amb la intenció de donar-se a conèixer i alhora aconseguir més socis.

A més, durant tot el dia les associacions organitzaran diferents activitats i tallers amb la següent programació:

10h: a la Zona esportiva: "Entrenament obert amb el Club d'Atletisme", a la carpa: "Tallers i diversos amb l'AMPA Montserrat", a la carpa: "Maquillatge i colorejar amb la Fundació La Xarxa".

11h: a la gespa darrere amfiteatre: "Txi-kung i taí-txi amb l'Associació de Dones", a la pista petanca: "Melié juvenil amb la Petanca Pla Mar", a la pista de futbol: "Punteria amb l'handbol amb la Penya VH Enric Masip".

11:30h: a l'amfiteatre: "Espectacle danses tradicionals amb Esbart Dansaire Mar Blava".

12h: a la carpa "Taller de pintura i jugar amb la sardana amb l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina", a la pista de futbol: "Partit exhibició hoquei amb el Club Patí Malgrat", al skate parc: "Equilibri amb curró amb l'Esport Ciclista", a l'amfiteatre: "Concert coral amb els Amics de la Música" i a la pista annexa a l'amfiteatre: "Demostració, xanques, malabars i taller de percussió amb la Colla de Daibles Ratpenatsinfernals".

12:30h: a l'amfiteatre: " Rythm voices amb l'AMPA Contrapunt" i a la pista annexa a l'amfiteatre: "Trivial amb la Creu Roja".

13h: a l'amfiteatre: "Exhibició de Muay Thai amb l'AFEM" i "Taller de defensa amb l'ADFS".

16h: a l'amfiteatre: "Música amb la Colla de Geganters".

17h: a la pista de petanca: " Melée femenina i sènio amb Petanca Pla Mar", a la carpa: "Control tensió arterial amb l'AECC", a la pista de futbol: "Punteria amb l'handbol amb la Penya VH Enric Masip", a la pista annexa a l'amfiteatre: "Trivial amb la Creu Roja" i a l'amfiteatre: "Concert Coral. Amics de la Música".

17:30h: a l'amfiteatre: "Espectacle de danses tradicionals amb l'Esbart Dansaire Mar Blava".

18h: a la carpa: "Berenar pa amb oli i sucre amb l'Associació de Dones", a l'amfiteatre: "Taller de sardanes amb l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina", a la zona de patinatge: "Equilibri amb curró amb Esport Ciclista" i a la carpa: "Sorteig amb Club Patí Malgrat".

En aquesta primera edició de la Fira d'Entitats de Malgrat de Mar hi participen 50 entitats: Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, Associació de Puntaires de Malgrat, Centre d’Estudis i Documentació Zenòbia Camprubí, Cercle Artístic Malgratenc, Colla de Geganters, Coral Atzavara, Fundació La Xarxa, Grup Teatre Germanor, La Magnòlia Negre, Esbart Dansaire Malgratenc Mar Blava, Associació Pescadors Esportius de Malgrat, Club d’Atletisme Malgrat, Club Patí Malgrat, Club Petanca Malgrat Sud, AFE Malgrat (Muaytahi), ADFS Associació Esportiva Formació en Seguretat, Esport Ciclista Malgrat, Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Associació Barraques Malgrat, Associació de Diabètics de Catalunya Alt Maresme, Associació Discapacitats Alt Maresme, Associació Dones Malgrat, Associació Espanyola Contra el Càncer, Associació Immigrants Malgrat, Associació Imperiales MC, Associació de Jubilats de Malgrat de Mar, Associació Moto Antic de Malgrat, Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, Associació Veïns barri La Verneda, Associació Pepet Caralt de veïns i amics del barri del Castell, Càrites Parroquial, Creu Roja Alt Maresme, Mans Unides, Penya Barcelonista Avi Xaxu, Vh Malgrat penya Enric Masip, Malgrat es Mou, AMPA Escola Montserrat, AMPA Contrapunt, AMPA Chanel, Amics de la Música, VAMMA, Associació Amics dels Animals, ADF, Bàsquet 2000, Associació Patinatge Artístic, NEEM (Amics de la Índia), Associació de Labors La Merceria.