Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 2 de març del 2011

Campanya de selecció d'operadors/es per al Pla de vigilància contra incendis forestals 2011

La Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els Ajuntaments i les ADF desenvolupa cada any el Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI), aquesta iniciativa forma part del programa de suport als municipis en la prevenció dels incendis forestals, que té com a finalitat principal evitar-los i limitar-ne els efectes.

Després de convocar-se la selecció d'informadors, ara s'ha obert la convocatòria per a la selecció d'operadors per al Pla de Vigilància contra incendis forestals 2011.

Els Operadors/es són les persones que estan ubicades en Centres de Comunicacions del PVI, al càrrec de les comunicacions radiotelefòniques de tot el dispositiu.

Aquesta convocatòria va adreçada a nois i noies que estan al darrer d'un curs d'una determinada sèrie de carreres universitàries, o llicenciats, amb possibilitat de desplaçament fins al lloc de treball. ( Estudiant d’últim curs o titulat d’Enginyeria Tècnica Forestal o d’Enginyeria de Forest, Biologia, Geografia, Geologia, Ciències Ambientals, Enginyeria Agrícola i Agrònoma).

Trobareu penjada aquesta convocatoria al web www.diba.cat/incendis . Es pot fer la sol·licitud a través del web http://web.infobosc.cat/operadors.asp

El termini de presentació de sol·licituds és el proper dia 4 d'abril.