Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 30 de maig de 2012

S'obren les bases de la 10a Mostra d'art jove

Convocatòria oberta de projectes artístics

L’Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró convoca la Mostra d’Art Jove, la qual pretén donar a conèixer els nous creadors i les tendències artístiques que s’experimenten en el nostre entorn. La 10a Mostra d’Art Jove és oberta i pública, de caràcter multidisciplinari, i té com a objectiu la promoció de l’art i de la creativitat artística i facilitar-ne l’accés als ciutadans. El certamen pretén potenciar la qualitat artística amb obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions, i està obert a totes les tendències artístiques.

Terminis 
Els creadors podran presentar els seus projectes a l’Institut Municipal d’Acció Cultural del 25 al 29 de juny de 2012.
El jurat serà l'encarregat de seleccionar les propostes que formaran part de la 10a Mostra d’Art Jove que se celebrarà a les Sales d’exposicions de Can Palauet, del 21 de setembre al 28 d’octubre de 2012.
El jurat també escollirà l’artista finalista i el veredicte es farà públic durant l’acte inaugural, el dia 21 de setembre de 2012, a les 20 h, a Can Palauet.

El guanyador obtindrà:
a) una exposició individual que comptarà amb un ajut econòmic de fins a 2.500 euros
b) una inscripció a un dels tallers/workshops que tindran lloc a Can Xalant, Centre de creació i pensament contemporani de Matar&oa cute;.

Informació i contacteInstitut Municipal d'Acció Cultural
c. de Sant Josep, 9
08302 Mataró (Barcelona)
tel. 937 58 23 61 / fax 937 58 23 62 

imac@ajmataro.cat

Pots descarregar-te les bases aquí