Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dilluns, 27 de febrer del 2012

TOTS FEM TEATRE

El passat dissabte 25 de febrer l'adaptació del popular conte El Petit Príncep va concloure el taller de teatre per a joves amb discapacitats intel·lectuals dirigit per en Pako Márquez i que es va iniciar el mes de novembre de 2011.

L'Alcaldessa va encetar la tarda amb agraïments i destacant el treball del director i dels joves actors. Va obrir l'espectacle un muntatge fotogràfic realitzat pel fotògraf professional Marc Vilaró, un recull de tot el treball previ a l'estrena: els assajos setmanals, les proves de vestuari, l'elaboració de l'escenografia ... Un treball acurat i rigorós de la representació que va fer viure al públic moments molt tendres.

Per finalitzar la tarda, el muntatge fresc i divertit de la companyia Teatre Animal amb l'obra Passar a Millor Vida. Per a concloure l’obra, un cavall negre anomenat Ferrari esperava el protagonista a peu de carrer. Una peformance que va sorprendre a tots els assistents.







Agraïm molt sincerament la col·laboració d'en Ramon Brunet que ens va deixar el cavall i de l'equip de TeleTurró que va cobrir l'espectacle.