Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 22 de febrer del 2012

Participa i digues la teva! 
per la confecció del nou Pla local de Joventut.

Avui es posa en marxa una web i un twitter per recollir l'opinió dels joves de Malgrat en matèria de Polítiques de Joventut.

Malgrat de Mar ha apostat pel desenvolupament d’una política de joventut dissenyada estratègicament i dotada de recursos. Prova d’aquesta aposta ha estat el desenvolupament del Pla Local de Joventut (PLJ) 2007-2011, que va comptar amb la participació del Consell Comarcal del Maresme en la seva elaboració. 

Un cop culminat el període d’aplicació d’aquest Pla, l’Ajuntament n’inicia l’elaboració d’un de nou. Un nou pla que ha de suposar un impuls important per les polítiques de joventut del municipi, garantint que, des de tots els àmbits de gestió municipal, es desenvolupin programes i serveis adreçats als joves.
Un nou pla, en definitiva, que aprengui de l’anterior, realitzant-ne un exercici de balanç, però que fonamentalment permeti definir i detectar els nous reptes de futur de la joventut de Malgrat de Mar i establir una nova estratègia per al període 2012-2016. 

A l’hora de plantejar aquest nou projecte de planificació, s’ha optat per posar al centre del procés la voluntat de que sigui fet des de la consulta als i les joves. En aquest sentit, i tot i que és l’Ajuntament qui lidera i impulsa el PLJ, es donarà veu als/les joves del municipi fent de la participació la millor garantia per l’assoliment d’amplis consensos i d’adequació de les polítiques a les necessitats reals dels seus destinataris.

Per aquest motiu avui es posa en marxa una web www.malgratjove.net  i el twitter malgratjove amb l'objectiu de recollir l'opinió de tots els que vulguin aportar la seva opinió sobre les necessitats i peticions dels joves del nostre municipi.