Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dilluns, 17 d’octubre del 2011

11A EDICIÓ DE LA CAMPANYA "POSA'T LA GORRA" D'AFANOC17 DE DESEMBRE, AL ZOO DE BARCELONA

AFANOC organitza la onzena edició de la Campanya “Posa’t la gorra!” dirigida a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), constituïda l’any 1987 per un grup de familiars, treballa per acompanyar i donar una atenció integral a tots els nens i nenes amb càncer i les seves famílies.


Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que la Casa dels Xuklis ja ha iniciat la seva activitat!


Així doncs, un dels objectius que ens hem fixat són el d’obtenir recursos per tirar endavant la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies desplaçades del seu lloc d’origen amb infants amb càncer que venen a rebre tractament a Barcelona. La Casa dels Xuklis disposa de 25 allotjaments d’uns 30m2 cada un i diferents zones i espais comuns com la cuina, el menjador, la sala de jocs i la sala d’activitats. Des de la Casa dels Xuklis es proporciona atenció psicosocial a totes les famílies i s’ofereixen activitats lúdicoeducatives i terapèutiques als infants i les seves famílies. També necessitem tot aquest suport per continuar tirant endavant tots els serveis que actualment ofereix l’AFANOC a tots els nens i nenes amb càncer i les seves famílies i poder donar a conèixer la seva realitat.


En la darrera edició del "Posa’t la Gorra" a Barcelona i Tarragona, es van repartir unes 38.000 gorres solidàries per tot Catalunya i vam tenir una gran resposta mediàtica gràcies a l’ajut d’escoles , empreses, institucions, mitjans de comunicació, personatges populars i un nombrós grup de voluntaris/es.


Volem que el 17 de desembre, el Zoo de Barcelona torni a estar ple de gorres solidàries celebrant els 11 anys de la festa del “Posa’t la gorra!” amb tots els infants, famílies i els nous convidats, els XUKLIS. Aprofitem també per demanar-vos la màxima difusió de la festa on trobarem pallassos, tallers, actuacions musicals i moltes més sorpreses!


En aquest any tant especial per a tots nosaltres en que hem obert a totes les famílies la Casa dels Xuklis, i en el moment que més falta ens fa tot el vostre suport, AFANOC renova la imatge de la gorra com a símbol de la nostra campanya i tindrà un cost de 5 euros que permetrà com sempre l’entrada gratuïta als infants menors de 18 anys i els adults que portin la gorra pagaran la meitat del preu de l’entrada al Zoo.


Aquest any les gorres es distribuiran a partir de dilluns 21 de novembre i fins dimecres 14 de desembre de 2011.


Per a més informació podeu consultar el nostre web http://www.afanoc.org/ on podreu tenir accés a tota la informació respecte la campanya.


Agraïm el vostre suport i col·laboració.


MÉS INFORMACIÓ:
- Dossier informatiu Campanya Posa't la Gorra!
- Memòria d'activitats de l'AFANOC
- Dossier informatiu La Casa dels Xuklis