Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dissabte, 29 de gener del 2011

2ª edició Concurs "Operació Còmic" a Vilafranca del Penedès!

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitzen la 2a edició del CONCURS DE CÒMIC "OPERACIÓ CÒMIC" adreçada a joves (de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys).

El termini de presentació de treballs és el 14 de març de 2011.

Les BASES per a participar en el concurs són les següents:

1) El tema és lliure, d’acord amb l’establiment dels premis que es descriuen en el punt 4 d’aquestes bases. El contingut de les obres no podrà atemptar contra la dignitat de les persones i dels animals.

2) Les obres que es presentin hauran de ser originals inèdites, no premiades en altres concursos.

3) La tècnica i el disseny del còmic és lliure. Cada pàgina haurà d’anar numerada i la primera pàgina haurà de constar-hi el títol.

4) El format de l’obra pot ser a una tinta o en color, dimensions DIN A-4 i amb una extensió màxima de fins a 6 pàgines per una sola cara. Cal lliurar una còpia en paper i una altra còpia en digital en un CD. La còpia en digital cal presentar-la en dos formats: en format tiff i en format pdf, amb una resolució mínima de 300 ppp.

5) Llengua: en cas d’haver-hi text, aquest haurà de ser en català.

6) Les obres s’han de lliurar dins un sobre tancat, paquet o similar. En el seu exterior hi haurà de constar la següent informació: Ref. CONCURS OPERACIÓ CÒMIC i pseudònim de la persona participant.
A l’interior del sobre també s’hi haurà d’incloure un segon sobre amb la fitxa d’inscripció signada i una fotocòpia del NIF o NIE.

Els PREMIS són els següents:

Categoria A:

1r Premi "Operació Còmic":

-1 ordinador portàtil mini

-32 forfets d’art (sessions de dues hores com alumne lliure en un taller o especialitat a escollir) de l’EMA Arsenal valorat en 176 € (Per consultar l’oferta: www.arsenal.cat)

-1 lot de còmics valorat en 170 €

2n Premi i menció especial:

-1 IPOD NANO

-1 lot de còmics valorat en 170 €

Categoría B:

1r Premi "Operació Còmic":

- 600 €

-1 curs de còmic a l’Escola Joso valorat en 260 € (www.escolajoso.com)

- 1 lot de còmics valorat en 170 €

2n Premi i menció especial:

- 250 €

-1 lot de còmics valorat en 170 €

Premi al millor Jove Autor@ Local:

- 300 €

- Publicació d’un treball i entrevista al setmanari comarcal El 3 de Vuit.

-1 lot de còmics valorat en 170 €

La Llibreria Odissea, Norma Editorial, Editorial Planeta DeAgostini, Edicions Glénat, Edicions La Cúpula i Edicions El Jueves dotaran amb un lot de còmics variat als treballs guanyadors.

Norma Editorial dotarà d’un llibre de la col•lecció Escuela de Manga a tots els participants del concurs.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès (c/ Galceran, 5, baixos) trucant al telèfon 938 920 808; o bé a través del correu electrònic joventut@vilafranca.org.  També podeu trobar les bases del concurs a les adreces web següents: www.siaj.net i www.vilafranca.cat/cultura