Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 17 de novembre de 2010

XII Festival Internacional de Cinema Negre a Manresa!

Entre el 17 i el 21 de novembre, Manresa acull el XII Festival Internacional de Cinema Negre.

Aquest és un dels festivals de gènere més importants d'Europa, malgrat la seva especialització en el cinema negre o policíac, aquest certamen ha volgut obrir la seva pantalla a altres especialitats que també tenen un gran nombre de seguidors entre els amants del gènere negre.

Presenten una secció de cinema fantàstic que ofereix una interessant programació, des dels seus inicis amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Catalunya a Sitges, i la Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Donostia. La secció pantalla d'actualitat presenta els llargmetratges de cinema d'autor que el comitè de selecció considera prou interessants, i que no tindrien cabuda per la seva temàtica, en altres seccions del festival.

Les retrospectives estan dedicades als Premis d'Honor de cada edició, mentre que s'ofereix una plataforma als joves directors mitjançant el concurs de curts, i una interessant programació a nivell popular i amb entrada lliure a l'espai Placidoscope, on es programen cicles concrets per reviure les èpoques més interessants dels generes negre i fantàstic.

A continuació, us proporcionem l'enllaç de la programació de pel·lícules que es projectaran durant el Festival de Manresa:

Per a més informació sobre el festival, podeu consultar el següent enllaç: http://www.cinemanresa.com/index.php

Cartell XII edició Festival de Cinema Negre

Si t'agrada aquest gènere cinematogràfic, no pots deixar passar l'oportunitat d'assitir al Festival de Cinema Negre!