Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 13 de juny de 2012

CURSOS DE NATACIÓ D'ESTIU A MALGRAT

La Regidoria d'Esports informa que els tradicionals cursos de natació d'estiu que fins ara es feien a la piscina municipal de l'avinguda de Tarragona enguany s'impartiran al nou centre d'esport i salut de la piscina coberta. La piscina de l'avinguda de Tarragona obrirà la temporada estiuenca aquest divendres 15 de juny i la tancarà l'11 de setembre. L'horari és de 10 h a 20 h de dilluns a diumenge, els festius també.Els cursos intensius es realitzaran durant els mesos de juliol i agost. El centre Mes Esport i Salut dóna l'opció de triar entre fer el curs un mes o els dos, de triar 3 o 5 dies per setmanes i en 3 horaris diferents. Les opcions són les següents: 3 dies -dilluns, dimecres i divendres- i 5 dies -de dilluns a divendres. Hi ha la categoria bressol que inclou els nens i nenes d'entre 3 i 5 anys i infantil, de 6 a 14 anys. 

El centre Mes també ofereix cursos intensius de natació per a adults, també amb l'opció de fer-los durant un mes o els dos, i dos dies per setmana. Els cursos per a adults són d'iniciació: tots els dilluns i dimecres de 8 h a 9 h, o tots els dilluns i dimecres de 19 h a 20 h. El curs de perfeccionament s'imparteix tots els dimarts i dijous de 8 h a 9 h o bé, tots els dimarts i dijous de 19 h a 20 h. 

Per a més informació, cal adreçar-se a Mes Esport i Salut a l'avinguda de Josep Ragull i Vilaró, s/n, al telèfon 93 761 15 33 o bé a www.mesmalgrat.cat.