Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

diumenge, 10 de juny del 2012

ACTUA: PROTEGEIX ELS BOSCOS


L’estiu és una època ideal per desenvolupar tasques que normalment no pots fer durant la resta de l’any. Si la muntanya t’apassiona, ara tens l’oportunitat de tornar-li una part del que la muntanya i els seus boscos t’han donat.
El Bergwaldprojekt - Projecte de Boscos de Muntanya és una entitat ecològica  sense ànim de lucre que, periòdicament, organitza estades de voluntariat als boscos per adults amb l’objectiu de realitzar tasques de preservació i manteniment dels paisatges tradicionals de muntanya als Pirineus catalans.

Les estades
Enguany s’han organitzat unes estades durant els mesos de juliol i agost que tenen una durada d’una setmana i es realitzaran a les comarques de la Cerdanya i el Pallars. Si t’interessa apuntar-t’hi no badis, perquè falta molt poc perquè es tanquin les inscripcions. No t’has de preocupar per l’allotjament i la manutenció que seran a refugis d’alta muntanya o en tendes de campanya. El servei de cuina va a càrrec de l’organització i les persones participants col·laboren en diverses tasques d’intendència i manteniment de l’allotjament. No t’oblidis de portar el teu sac de dormir i una màrfega (esterilla).

Durant aquests dies es portaran a terme diverses feines com tasques per disminuir l’erosió dels terrenys, restauració i obertura de camins forestals, censos de seguiment de fauna i manteniment de pastures, entre d'altres. D’aquesta manera es col·labora amb els propietaris dels boscos, ja siguin particulars o sigui alguna institució l’encarregada de gestionar-los.

Requisits
Cal ser major d’edat i tenir una bona condició física. Les despeses d’alimentació i allotjament estan incloses, però les despeses de desplaçament fins la zona de l’estada corren al teu càrrec. No cal que tinguis coneixements previs sobre conservació dels boscos.

Així que ja ho saps, potser és l’activitat que estaves cercant per aquest estiu.

Trobaràs tota la informació AQUÍ

Font: www.jove.cat