Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 21 de desembre del 2011

HI TORNEM!!!! ESTUDIAR ÉS IMPORTANT!!!!

 

ESPAI ESTUDI

Des de la Regidoria de Joventut, programem per aquest 2012 tres activitats per fomentar l’èxit escolar i el creixement personal, amb l’acompanyament a joves en l’estudi diari.

Espai Estudi, Que trobaran els joves a l’espai estudi? Un lloc on poder fer els deures i resoldre alguns dubtes, acompanyats per un dinamitzador, que en cap cas és un professor docent de cap matèria, però si un referent de l’espai.

Horaris i lloc: Centre Cívic la Immaculada, dimarts dimecres dijous i divendres de les 17:30 h a les 19:00 h. Inscripcions del 20 de desembre al 13 de gener a l’àrea de Serveis Personals de les 17.00 h a les 20:00 h.

III Edició del Curs de gestió d'Emocions 
Que poden trobar a la III edició del curs de gestió d’emocions?

Aprendre a reconèixer les pròpies emocions i sentiments, per poder-les gestionar, ens ajuda a viure d’una forma més positiva, aquest curs també ens podrà donar recursos per saber resoldre conflictes de manera més assertiva. Entendre i gestionar les emocions ens beneficia a nosaltres mateixos, i també els que tenim al nostre voltant. Dinàmiques grupals, risoterapia, arterapia jocs i jocs de rol. I enguany monogràfics de tècniques d’estudi.
Horaris i lloc: Centre Cívic la Immaculada, dissabtes de les 10:00 h a les 13:00 h. Si hi ha diferents edats es faran dos grups. Inscripcions del 20 de desembre al 13 de gener a l’àrea de Serveis Personals de les 17.00 h a les 20:00 h.

Inscripcions a l'Àrea de Serveis Personals de les 17:00 h a les 20:00 h fins el 13 de gener.

IV edició de les Aules Estudi a la Biblioteca

En horari  nocturn, obrim les portes de la Biblioteca per donar suporta als joves en èpoques d’exàmens. No hi ha servei de préstec, ni connexió als ordinadors, sí connexió wiifi.

Horaris: Del 16 al 29 de gener, i del 21 de maig al 11 de juny de 2012. Dilluns dimarts dimecres i dijous de les 20:30 h a les 00:00 h, dissabtes i diumenges de les 18:00 a les 21:30 h. Divendres descans. No cal inscripció prèvia.

Totes elles gratuïtes. Amb el suport de la Diputació de Barcelona.