Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

divendres, 16 de desembre del 2011

CURS DE SOCORRISME AQUÀTIC

ATENCIÓ!!!! JOVE!!!!

Es realitzarà un curs de socorriste aquàtic (250h), de desembre a maig, a Malgrat de Mar mitjançant el programa “Forma i Contracta” del Servei d’Ocupació de Catalunya
L’empresa Pro-Activa Serveis Aquàtics S.L. amb la col•laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i el complex esportiu municipal MES Esport i Salut, portarà a terme al nostre municipi un Curs de Socorrista Aquàtic.

El Curs de Socorrista Aquàtic té una durada de 250 hores de pràctica i teoria, que es portaran a terme entre els mesos de desembre i maig, i és totalment gratuït i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el programa “Forma i Contracta”.

Està adreçat a persones majors de 17 anys en situació d’atur, registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandant d’ocupació i estar en possessió del Graduat Escolar en Secundària (ESO) o EGB (havent d’acreditar documentalment aquests requisits el dia de la selecció).

L’objectiu d’aquest curs és formar a 15 persones, de les quals, com a mínim, el 60% seran contractades per l’empresa formadora per a la campanya de salvament aquàtic d’estiu.

El procés de selecció d’alumnes es portarà a terme el pròxim dilluns 19 de desembre a les instal•lacions municipals de l’Ajuntament i del MES.

Les persones interessades en obtenir més informació al respecte s’han d’adreçar a PRO-ACTIVA:

Telèfons de contacte: 93 464 48 78 / 607 55 93 24 / 93 397 15 52

Email: formacion@pro-activa.es

O al Servei d’Inserció Laboral situat a l’Àrea de Serveis Personals, C/ Ramon Turró 47 cantonada C/ Escoles, dijous 15 i divendres 16 de 9 a 13h.