Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 4 de febrer de 2015

TALLER DE PERCUSSIÓ


La Regidoria de Joventut organitza aquest mes de febrer un Taller de Percussió gratuït, adreçat a tot tipus de públic a partir dels 14 anys. El professor de l'Escola Contrapunt Albert Mallorca impartirà les classes, que es faran els dissabtes de 10.30 h a 12.30 h al Centre Cívic fins el 28 de març.

El Centre Cívic de Malgrat posa en marxa aquest mes de febrer un Taller de Percussió gratuït, adreçat a tot tipus de públic a partir dels 14 anys. El professor de l'Escola Contrapunt Albert Mallorca impartirà les classes, que es faran els dissabtes de 10.30 h a 12.30 h al Centre Cívic fins el 28 de març.

L'activitat va adreçada a tot tipus de públic, a partir de 14 anys, que tingui uns mínims de coneixements de percussió. Els objectius del taller són descobrir els sons bàsics de la percussió, despertar el sentit del ritme, reconèixer els diferents instruments, crear ritmes originals, aprendre a realitzar un taller de percussió bàsic per a infants, entre altres. 


Les inscripcions són obertes fins el 21 de febrer al Centre Cívic -carrer del Segre 1-, al telèfon 93 761 98 13 o bé al correu electrònic ccm@ajmalgrat.cat. El Centre Cívic recomana als interessats a participar-hi que si tenen instrument de percussió el portin a les classes, que per a les sessions utilitzin roba i calçat còmodes, que no portin i anells ni braçalets i que s'apliquin alguna crema suavitzant de mans després de cada sessió. Font i més informació: http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/el-centre-civic-organitza-un-taller-de-percussio-a-partir-de-14-anys