Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 22 de maig del 2014

"Ocho apellidos vascos", la pel·lícula que es projectarà per Sant Roc

Els joves han pogut triar la pel·lícula que volen veure durant la festa major de Sant Roc al blog de Joventut. Ocho apellidos vascos ha estat la més votada d'entre les dotze que es proposaven. Aquest any només es projectarà un film, ja que no es farà sessió infantil.

Ocho apellidos vascos és una pel·lícula dirigida per Emilio Martínez - Lázaro i protagontizada per Clara Lago, Dani Rovira, Carmen Machi i Karra Elejalde. La producció, que s'ha convertit en la més vista a Espanya amb més de 6,5 milions d'espectadors, és l'única que es projectarà durant la festa major de Sant Roc d'enguany, que suprimeix la sessió infantil. El film ha obtingut un 58% dels 124 vots que s'han recollit al blog de Joventut.

" De les dotze pel·lícules que es proposaven, la segona més votada ha estat "Gravity", amb 18 punts; i la tercera, la producció del malgratenc Adrià Cuatrecases "Món petit", amb 13. La resta de films, entre els quals hi havia "El Hobbit: La desolación de Smaug", "Barcelona una nit d'estiu" o "12 años de esclavitud", només han obtingut entre un 1% i un 8% dels vots.Font