Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 25 de juliol del 2013

III Baixada de Carretons de Sant Roc

La Baixada de Carretons de la festa major de Sant Roc arriba a la seva tercera. La cursa de carretons tindrà lloc el 16 d'agost, diada de Sant Roc, i es disputarà pel carrer del Castell i Passatge dels Arcs -la mainada només aquest darrer tram. Les inscripcions són obertes fins el 10 d'agost. A més, enguany les diferents regidories de Joventut de la comarca s'han unit en la denominada ruta de carretons, perquè els participants de cada poble que vulguin prenguin també part a d'altres. La ruta comença el 4 d'agost a Alella i acabarà a Sant Pol el 18 de gener de 2014.


Per participar a la Baixada de Carretons de Sant Roc, cal fer una inscripció al Centre Cívic de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 19.30 h. El termini és obert fins el 10 d'agost. El 10 d'agost, es farà l'exposició de carretons participants a la tercera edició de la Baixa de Carretons a la plaça de Josep Anselm Clavé. La Baixada de Carretons de Malgrat de Mar està organitzada per la Regidoria de Joventut juntament amb la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i Motor Antic Malgrat.

Si cliqueu a l'enllaç, podreu descarregar les bases de participació.

http://www.ajmalgrat.cat/actualitat/noticies/La-Baixada-de-Carretons-de-Sant-Roc-obre-el-termini-d-inscripcions-divendres/view?searchterm=None