Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 26 de juny del 2013

Butlletí de juny de Mobilitat Internacional

Ara tens iformació detallada de beques, treball i estades a l'estranger per aquest estiu!
JUNY 2013 Notícies
La aplicació EURES ara amb Android Eures és el portal Europeu de l'Ocupació. Després d'un temps treballant, s'ha publicat l'EURES APP (aplicació oficial d'Eures ) per a telèfons amb Android. Aquesta eina es posa a l'abast de milions d'usuaris de smartphone. Una vegada instal·lada l'aplicació, els usuaris poden cercar els les ofertes de treball anunciades pels serveis públics d'ocupació de tota Europa. Es poden guardar els llistats com a favorits o marcadors, per accedir-hi més tard o compartir-ho amb altres persones. Font i més informació: https://ec.europa.eu/eures

Premi del Cim Mundial de Joventut El concurs mundial d'iniciatives online o de mòbils per crear consciència i ajudar a resoldre els problemes mundials més apressants està convidant als joves dissenyadors i creadors de Continguts Digitals, menors de 30 anys, de tot el món a desenvolupar un contingut inspirador en Internet per promoure i aconseguir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de les Nacions Unides (ODM).
Els projectes han d'emmarcar-se en una de les sis categories:
1. Lluitar contra la pobresa, el gana i les malalties
2. L'educació per tots
3. Apoderament de dones
4. Crea la teva cultura
5. Anar verd
6. Buscar la veritat
En cada categoria hi haurà tres guanyadors i dos finalistes. Els guanyadors tindran l'oportunitat de mostrar la seva plataforma en el Premi del Cim Mundial de Joventut (WSYA).
Els participants europeus tindran l'oportunitat de ser nominats també als Premis Europeus de la Joventut.
Data límit: 1 de Juliol de 2013. Més informació: http://youthaward.org