Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimecres, 22 de maig de 2013

Joventut obre les Aules Estudi del 27 de maig al 13 de juny


Les Aules d'Estudi a la Biblioteca La Cooperativa es posen en marxa el proper dilluns 27 de maig i donaran servei fins el 13 de juny. Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut està inclosa en el projecte socioeducatiu GR-Malgrat, que té com a objectiu d’acompanyar els infants i joves per a la millora de l’èxit educatiu, tant acadèmic com personal.

Les Aules d'Estudi funcionaran de dilluns a dijous de 20:30 h a 24 h i els dissabtes i diumenges, de 18 h a 21:30 h. Els divendres el servei retarà tancat.

Les Aules d'Estudi tenen com a objectiu donar resposta a la necessitat d'alguns joves de trobar un espai per estudiar amb tranquil·litat, on poder desenvolupar tasques acadèmiques fora de l'horari lectiu i en període d'exàmens. Aquest servei ofereix sales per a l'estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta de llibres. Les Aules d'Estudi es van posar en marxa a l'estiu del 2009 i des de llavors, s'obren dos cops l'any, coincidint amb el període d'exàmens d'estiu i el d'hivern.