Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 30 d’abril del 2013

Takikardia estrena el buc d'assaig



Els Takikardia van estrenar el buc d'assaig del Centre Cívic. La banda local és la primera a fer servir les instal·lacions del buc d'assaig, que l'Ajuntament ha posat a la disposició dels grups interessats per als seus assajos. La cessió del buc és gratuïta fins el 31 d'agost. Els Takikardia al complet van assajar al buc del Centre Cívic. El grup, amb una sòlida trajectòria i un primer disc enregistrat -"Autosuficiencia"-, va estar preparant i repassant les seves cançons durant un parell d'hores.

El buc d'assaig del Centre Cívic, un espai insonoritzat amb dotació tècnica, disposa de 4 micròfons, una taula de so, un amplificador de baix, un baix elèctric, un contrabaix, una bateria i un piano. L'Ajuntament posa aquest espai a disposició dels grups de música interessats de manera gratuïta fins el 31 d'agost. De moment, l'horari per disposar del buc d'assaig és de 8 h a 20 h. A partir de setembre, l'espai es podrà utilitzar amb un preu de 6 euros l'hora.

Per poder fer ús del buc d'assaig cal fer una sol·licitud a les mateixes dependències del Centre Cívic. Al buc només s'hi podran fer assajos.

Font i més Informació