Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dijous, 7 de març del 2013

Alumnes de l'institut inicien un taller per fomentar el respecte a la diversitat cultural

28 alumnes de segon curs d'ESO de l'Institut Ramon Turró i Darder comencen demà el Taller per a la diversitat. Amb aquest títol, es proposa una dinàmica de grup per desenvolupar capacitats que ajudin a conèixer, entendre i valorar les diferències culturals. El taller està organitzat per la Regidoria de Joventut amb l'objectiu d'oferir recursos socioeducatius als joves que permetin avançar en la igualtat d'oportunitats.

La Regidoria de Joventut ha programat aquesta iniciativa ofertada pel Consell Comarcal del Maresme amb l'objectiu d'oferir eines que ajudin al desenvolupament socioeducatiu dels joves de Malgrat, i en especial, als que poden estar en risc d'exclusió social. L'Institut Ramon Turró s'ha interessat en aquesta proposta que treballa la cohesió del grup i recondueix actituds negatives. El taller fomenta el respecte a les idees i creences de cada persona dins els espais escolars, familiars i comunitaris, en el marc de la convivència. El curs intenta establir una dinàmica que permeti als joves superar les diferències i apropar-se en l'enteniment.

El curs l'oferirà una persona especialitzada en Mediació durant sis sessions cada dimecres a partir de demà, dins l'hora de tutoria al mateix institut. La voluntat de l'Ajuntament és que els resultats del taller siguin positius i poder continuar oferint-ho als centres educatius, amb el suport del Consell Comarcal. Font i més Informació