Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dilluns, 4 de febrer de 2013

Promoció Econòmica organitza un nou curs de rus

La Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa el proper mes d'abril un curs de rus bàsic per a hostaleria. El curs tindrà una durada de 50 hores i un preu de 30 euros. Les preinscripcions s'obriran el proper dilluns 25 de febrer.

Promoció Econòmica ha programat un segon curs de rus bàsic després que moltes persones quedessin en llista d'espera de la primera edició. Aquest nou curs s'iniciarà el 2 d'abril i s'allargarà fins el 28 de maig. El curs té un cost de 30 euros, ja que la Regidoria de Promoció Econòmica subvencionat el 70% del total del cost. En la selecció d'alumnes tindran prioritat les persones que acreditin experiència en el sector de l'hostaleria, mitjançant una nòmina o contracte; també els que acreditin tenir el títol de Graduat Escolar i les que estiguin empadronades a Malgrat de Mar.

Per a més informació i formalitzar les preinscripcions cal adreçar-se a l'Àrea de Serveis Personals al Club de la Feina, que és obert de dilluns a dijous de 10 h a 13 h, al carrer de Ramon Turró, 47 o bé al telèfon 93 765 56 80.

Font i més Informació