Notícies destacades

Contacta amb nosaltres https://www.facebook.com/Joventut.Malgrat.de.Mar/

Total de visites:

dimarts, 4 de desembre del 2012

L'estrena de la bèstia de foc dels diables, protagonista de la festa major de Sant Nicolau

La Colla de Ratpenatsinfernals estrenarà bèstia de foc aquesta festa major de Sant Nicolau d'enguany. És una de les novetats del programa el qual per a l'estrena ha previst diferents activitats: la presentació d'un conte infantil, el bateig i el correfoc. Sant Nicolau també porta altres actes destacats com sessió infantil de cinema.

La festa major de Sant Nicolau escalfarà motors demà dimecres amb la presentació del conte infantil "La terrible i esgarrifosa història del ratpenat infernal de Malgrat", que anirà a càrrec de l'Assumpta Mercader. La presentació, que comptarà amb la presència de la Colla Ratpenatsinfernals. Aquest és el primer acte dels previstos per celebrar l'estrena de la bèstia de foc, que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre a les 18:30 h. Acompanyaran els Ratpenatsinfernals els diables de Canovelles, Sant Boi i Mataró, aquestes dues darreres colles hi portaran el seu drac. HI haurà un recorregut des de la plaça de les Puntaires fins a la plaça de Catalunya. La festa es completarà amb la tabalada a les 20:30 h i el correfoc a les 21 h.

El dijous 6 de desembre, festivitat de Sant Nicolau, oferirà els actes més tradicionals de la festa major petita: el Mercat, la trobada de gegants, l'ofici i els versots. El programa de tots els actes el podeu consultar aquí.